Kertépítés


Cégünk vállalja családi házak, iskolák, cégek telephelyének kertjének megépítését. A teljes kialakítást vállaljuk a tervezéstől a kivitelezésig.

Cégünk célkitűzése, hogy a megfelelő kertet alakítsa ki, figyelembe véve a terület és az időjárás adottságát valamint a megrendelő kivánságát.

A Garden-Ex kft 2008 óta végzi kertépítési tevékenységét ez idő alatt több családi ház, iskola és cég telephelyének kertjét építettük meg.

Kertek megépítése a tervezéssel kezdődik a tulajdonos igényeinek felméreésével ha a tulajdonosnak teszik a terv akkor lehet kezdeni a földmunkát,
majd az öntözőrendszer telepítését kell elvégezni ha ez is kész lehet kezdeni a növények beültetését majd tereprendezést és a legvégén a füvesítést.


Munkáink:


Általános Iskola Dunakeszi
Általános Iskola Kertjének beültetése növényekkel és öntözőrendszerének kiépítése

Gödi Idősek otthona:
Az idősek otthonának kertje teljes átépítésre került, a kertben füvesítést végeztünk és Toro öntözőrendszert alakítottunk ki.

Családi ház Bp. Xv. Ker
Cégünk végezte a kert tejes kialakítását. Növények beültetését, sziklakertek kialakítását, füvesítést és a Toro öntözőrendszer kiépítését.

Gyepszőnyeg terítés Göd
A gyepszőnyeg leterítésével szinte azonnal használható fű felületet kapunk. Amit rendszeres nyírással, tápanyag utánpótlással, gyepszellőztetéssel és megfelelő mennyiségű illetve idejű öntözéssel kell gondozni, annak érdekében, hogy folyamatosan egyenletes fű felület díszítse kertünket.